Izolare.md - soluția perfectă pentru casa ta!

Întreprinderea mixtă de producție și prestare servicii româno-molodovenească ECOFIBRA SRL produce Fibră de celuloză, într-una din cele mai moderne instalații ale Europei, cu utilajl nou prin metoda inovatoare a dezmembrării aerodinamice.

Ca rezultatt ECOFIBRA nu este supusa tasării, lungimea medie a fibrei de celuloza este de cel puțin 2 mm, ceea ce nu este realizabil cu moara cu ciocanele. La fel, se realizează și filtrarea prafului.

Prin urmare, utilizarea fibrei de celuloza a producției noastre este mai eficientă din punct de vedere economic și tehnic decât analogii de calitate scăzută.

Fibrele de celuloză ECOFIBRA sunt impregnate cu sare de bor pentru a le proteja de foc, mucegai, insecte sau alți dăunători.

Sarea de bor este de origine naturală și nu dăunează omului sau mediului înconjurător.

PESTE

8 ani de experiență!

Specialiștii noștri sunt permanent instruiți în ceea ce privește noile metode de izolație case, astfel încât clienții noștri să fie tot timpul mulțumiți de serviciile prestate.

Tocmai această filosofie a dezvoltării și îmbunătățirii permanente a serviciilor, ne-a ajutat să ne clasăm și să ne mențimen în topul alegerii clienților, atunci când vine vorba despre soluții de izolație cu celuloză, case, spații comerciale, hale industriale, mansarde, poduri.

Am câștigat în timp încrederea și respectul partenerilor noștri din toată Moldova și in România prin promptitudine, flexibilitatea în stabilirea ofertelor și corectitudinea în relațiile de afaceri. Noi menținem permanent standardele de calitate ale serviciilor, iar datorită acestor valori suntem un partener de încredere în soluții de izolații case.

Metodele inovatoare de izolație pentru orice tip de cămin, împreună cu echipamentele și produsele de calitate întrebuințate, duc la îmbunătățirea serviciilor și reduc termenul de execuție al lucrărilor